عکس هفته
یك طراح پرتغالی طرحی به عنوان هواپیمای ابری ارائه كرده كه به مسافرانش اجازه خواهد بر روی ابرها راه بروند!
به گزارش تکناز به نقل از ایسنا عبور از ابرها، یك ایده برای حالتی بدیع از حملونقل است كه مسافر در آن به سفر بیشتر از مقصد اهمیت میدهد. این هواپیما كه تنها با نیروی باد به جلو رانده شده و هدایت میشود، قرار است بر فراز آسمان آمریكا پرواز كرده و به مسافرانش یك منظره عالی از زندگی در بالای ابرها را ارائه دهد. این هواپیمای انقلابی كه توسط «تیاگو باروس» طراحی شده از چند بالون كروی با یك ساختار داخلی فولاد ضد زنگ تحت پوشش پارچههای نایلونی تشكیل شده است. به گفته «باروس»، هدف ساخت این پروژه، كاهش انتشار كربن و به رقابت طلبیدن تمام ابزارهای انتقال سریع در زمان و مكان، به شیوهای مبتكرانه، زیباییشناسانه و پویا است. این مبتكر 33 ساله امیدوار است بتواند طرح خود را به مرحله ساخت نزدیك كند؛ اگرچه زمانی برای آن مشخص نیست. «باروس» این ایده را جالب خوانده؛ چرا كه با آن میتوان شناور بودن در جو و در بالای ابرها را احساس كرده و بدون توجه به مقصد، از سفر بر روی ابرها لذت برد. به گفته وی همچنین این ابزار از كاربردهای چندگانه متعددی برخوردار بوده كه از آن میان میتوان به جنبه تفریحی تا امكان استفاده در صحنههای فجایع و بلایا اشاره كرد. «باروس» در حقیقت یك معمار ماهر در نیویورك به شمار میرود. پروژه «عبور از ابر» وی ، اخیرا در رقابت بینالمللی حیات با سرعت ریل، حضور یافته است. اگرچه این پروژه در میان برندگان نبود، اما ایده آن یک رویکرد مفهومی قوی از یک چشمانداز جدید در شیوه سفر بوده كه بر طراحی كشتی هوایی «زپلین» مبتنی است. *******************************
داستان هفته
جنگ جهانی اول مثل بیماری وحشتناکی ، تمام دنیا رو گرفته بود. یکی از سربازان به محض این که دید دوست تمام دوران زندگی اش در باتلاق افتاده و در حال دست و پنجه نرم کردن با مرگ است از مافوقش اجازه خواست تا برای نجات دوستش برود و او را از باتلاق خارج کند.
حرف های مافوق اثری نداشت، سرباز به نجات دوستش رفت. به شکل معجزه آسایی توانست به دوستش برسد، او را روی شانه هایش کشید و به پادگان رساند افسر مافوق به سراغ آن ها رفت، سربازی را که در باتلاق افتاده بود معاینه کرد و با مهربانی و دلسوزی به دوستش نگاه کرد و گفت :من به تو گفتم ممکنه که ارزشش را نداشته باشه، دوستت مرده! خود تو هم زخم های عمیق و مرگباری برداشتی منظورت چیه که ارزشش را داشت!؟ می شه بگی؟ ************************************************************************* معرفی کارافرین برتر
شهرزاد رفعتی بنیانگذار شرکت BroadbandTV در طبقه بندی ۱۰۰ خلاق برتر سال ۲۰۱۱ مجله «فست کمپانی» در رتبه ۳۷ قرار گرفت.هر چند این لیست به معرفی بزرگترین خلاقان در عرصه تجارت میپردازد اما در میان بزرگان تجارت، اسامی چون اسکات فورستال از شرکت اپل، اریک دیشمن از شرکت اینتل، الکس کیپمن از مایکروسافت و سباستین تروان از گوگل نیز به چشم میخورد که در دنیای فناوری حرف اول را میزنند.
شهرزاد رفعتی در سال ۲۰۰۰ از تهران به ونکوور مهاجرت کرد و در رشته علوم رایانه دانشگاه بریتیش کلمبیا به تحصیل پرداخت و سپس شرکت BroadbandTV را تاسیس کرد.
********************************************************* جمله هفته
خلاقیت هفته تبلیغات خارق العاده ،با استفاده از آسانسور که می توانید آنها را با کلیک بر روی ادامه مطلب مشاهده بفرمایید |
امتیاز مطلب : 35
|
تعداد امتیازدهندگان : 8
|
مجموع امتیاز : 8
عکس هفته تصویر کیف پولی که دزدگیر دارد
این محافظ کارتهای اعتباری که جنس بدنه آن از فیبرهای کربنی است را تنها می توان با لمس انگشت مالک آن باز کرد
مهر: کیف پول بیومتریک ابزاری است که با کمک گرفتن از بدنه مقاوم، سیستم هشدار بی سیم و حسگر اثر انگشت، کوچکترین روزنه امید را بر روی سارقان می بندد.
اگر بخواهید در دنیای رنگارنگ الکترونیکهای مصرفی به دنبال ابزاری شگفت انگیز باشید، نمونه های متنوعی را خواهید یافت، از ساعتهای چند صد هزار دلاری گرفته تا بلندگوهایی با کیفیت بالا که طرفداران موسیقی را وسوسه می کند، اما در این میان ابزارهای خلاقانه ای که به گونه ای با ایمنی و ارتباطات در ارتباط هستند، محبوبیت بیشتری دارند. کیف پول بیومتریک شرکت "دانهیل" یکی از این نمونه ابزارها است، ابزاری که تنها مالکش می تواند آن را باز کرده و از کارایی های آن بهره ببرد. این محافظ کارتهای اعتباری که جنس بدنه آن از فیبرهای کربنی است را تنها می توان با لمس انگشت مالک آن باز کرد، به بیانی دیگر در بدنه این کیف حسگری قرار گرفته که پیش از صادر کردن مجوز برای باز شدن در کیف، اثر انگشت فرد را ردیابی کرده و سپس در را باز می کند. و در عین حال می توان آن را از طریق فناوری بلوتوث به تلفن همراه اتصال داد، به این شکل هر زمان که کیف پول بیش از ۵ متر از مالک آن فاصله بگیرد، آژیر هشدار در گوشی تلفن همراه مالک نواخته خواهد شد.
در این کیف پول گیره اسکناسی فولادی قرار دارد و درون آن از لایه ای چرمی پوشیده شده است، و این لایه های به گونه ای بر روی هم فشرده شده اند که حتی با استفاده از برنده ترین اجسام نیز نمی توان به درون آن نفوذ کرد. در واقع این کیف پول پیشرفته با استفاده از فناوری های پیچیده از پولی که درونش قرار داده شده به خوبی محافظت می کند. با این همه قرار گرفتن زیبایی و ایمنی در کنار هم کمی پرهزینه خواهد بود، زیرا قیمت این کیف پول ۸۲۶ دلار است، شاید کمی بیشتر از پولی که بخواهید درون آن قرار دهید!
ماجرای تلاش بی ثمر استیو جابز برای خرید شرکت یک جوان ایرانی
به گزارش خبرگزاری مهر، این یک داستان کمیاب از "استیو جابز" و شرکت IT یک جوان ایرانی در سانفرانسیسکو است.
این ماجرا از سال ۲۰۰۷ و زمانی آغاز شد که دو جوان فارغ التحصیل “ام. آی. تی” (موسسه تکنولوژی ماساچوست) به نامهای “دریو هاستون” و “آرش فردوسی” پس از پایان تحصیلات خود شرکتی به نام “دراپباکس” (Dropbox) را راه اندازی کردند. این شرکت که با یک ایده ساده رشد کرد بر روی وب به کاربران سرویس ذخیره اطلاعات برپایه ابرهای محاسباتی را ارائه می کند. شرکت آرش فردوسی و “دریو هاستون” تاحدی نوآورانه بود که به سرعت مورد توجه استیو جابز قرار گرفت به طوریکه در دسامبر ۲۰۰۹ جابز، هاستون و فردوسی را فرا خواند و آن دو را به دفتر خود در شرکت اپل واقع در کوپرتینو دعوت کرد. هاستون که امروز ۲۸ سال دارد در گفتگویی که با مجله “فوربس” داشت، گفت: “جابز با همان شلوار جین و تی شرت یقه ۳ سانتی همیشگی حاضر بود و زمانی که لپ تاپم را بیرون آوردم تا یک نمونه نمایشی از فعالیت شرکت را به وی نشان دهم به ملایمت دستش را تکان داد و گفت: می دانم می خواهی چه کار کنی.” آرش فردوسی سمت چپ و جلوی تصویر، دریو هاستون سمت راست و عقب “دراپباکس” یک سرویس ذخیره سازی اطلاعات دیجیتال است که در آن زمان بیش از ۵۰ میلیون کاربر داشت و به همین دلیل جابز به “هاستون” و “فردوسی” برای خرید این شرکت، یک مبلغ با ۸ صفر را پیشنهاد کرد. جابز، فردوسی و هاستون باهم چای خوردند و جابز موثرانه گفت که به خرید این شرکت تمایل دارد. اما هاستون گفت: “من مصمم هستم که شرکت بزرگی را بسازم و بنابراین آن را نمی فروشم. برایم اهمیت ندارد که پیشنهاد دهنده ام کیست.” (هاستون تاکید کرد که جابز برایش یک قهرمان بود باوجود این، پیشنهاد خرید را نپذیرفت). جابز نیز به گرمی تبسم کرد و به این دو جوان گفت: “دراپباکس یک محصول نیست، بلکه یک مشخصه کاربردی است.” تلاش بی ثمر استیو جابز در متقاعد کردن “دریو هاستون” و “آرش فردوسی” نیمساعت به طول انجامید. چند ماه بعد، جابز به آنها پیشنهاد داد که این دو بنیانگذار جوان را در عوض دیدار مجدد در “سیلیکون ولی” در دفتر کار آنها در شرکت “دراپباکس” در سانفرانسیسکو ملاقات کند، اما آن دو خواستند که این ملاقات در “سیلیکون ولی” انجام شود که این بار رئیس اپل از این دیدار خودداری کرد و پس از مدتی از سرویس iCloud رونمایی کرد. پس از رونمایی از iCloud هاستون اینگونه واکنش نشان داد: “اه… لعنت!” و روز بعد اطلاعیه ای را برای تمام کارمندانش ارسال کرد: “ما یکی از شرکتهایی را در اختیار داریم که برخلاف نامهایی چون مای- اسپیس، پالم و یاهو سریعترین رشد را در دنیا داشته است.” در سال ۲۰۰۸ دارایی هاستون معادل ۷٫۲ میلیون دلار بود. در آگوست ۲۰۱۱ هاستون و فردوسی ۷ تن از بزرگان سیلیکون ولی را به منظور مشارکت با “دراپباکس” به سانفرانسیسکو دعوت کردند.
رونمایی از “آی- ابر” (iCloud)/ در آخرین حضور رسمی استیو جابز چند ماه قبل از درگذشت وی، اپل وارد دنیای ابرهای محاسباتی شد شرکت “دراپباکس” همانند سایر سرویسهای دسترسی آزاد اولیه به کاربران اجازه می دهد که با یک حجم محدود به این سرویس ملحق شوند و از ۲ گیگابایت فضای رایگان ذخیره سازی اطلاعات لذت ببرند. این فضا برای بسیاری از کاربرانی که می خواهند مدارک خود را ذخیره کنند کافی است، اما در صورتیکه مشتری به فضای بیشتری نیاز داشته باشد برمبنای نیاز بین ۱۰ تا ۲۰ دلار در ماه باید حق اشتراک پرداخت کند. زمانی که جابز در سال ۲۰۰۹ هاستون و آرش فردوسی را در دفتر کار خود ملاقات کرد تنها دو سال از تاسیس “دراپباکس” می گذشت و با وجود این ۵۰ میلیون کاربر داشت. امروز این شرکت بیش از ۱۵۰ میلیون کاربر دارد و علیرغم اینکه ۹۶ درصد از کاربران تنها از فضای رایگان این سرویس استفاده می کنند درآمد Dropbox به ۲۴۰ میلیون دلار در سال ۲۰۱۱ رسید، تا جاییکه درحال حاضر یکی از رقبای جدی iCloud اپل به شمار می رود. شرکتی که جوان ۲۶ ساله ایرانی “ام. آی. تی” به همراه دوست آمریکایی خود در سال ۲۰۰۷ تاسیس کردند در سال ۲۰۰۸ فینالیست رقابت TechCrunch50 شد و در سال ۲۰۱۱ مجله Inc. Magazine نام آرش فردوسی را در فهرست سالانه ۳۰ کارگزار اقتصادی زیر ۳۰ سال وارد کرد. داستان هفته
در یکی از نمایشگاه های ماشین که اخیرا برگزار شده بود بیل گیتس موسس شرکت مایکروسافت و ثروتمندترین مرد جهان صنعت ماشین را با صنعت کامپیوتر مقایسه و ادعا کرد : جنرال موتورز هم در جواب بیل گیتس اعلام کرد ... اگر جنرال موتوزر هم مانند مایکروسافت پیشرفت کرده بود امروزه ما ماشین هایی با این مشخصات سوار می شدیم : جمله هفته بزرگترین تحسینی که تابه حال شنیده ام وقتی بود که کسی از من پرسید به چه فکر می کنم، و با علاقه به پاسخ من گوش داد. نو اوریی و خلاقیت مجموعه بسیار جالبی از مبلمانهای شیک اداری و منزل که با قطعات هواپیماهای از کار افتاده ساخته شده اند. برای دیدن این تصاویر جالب روی ادامه مطلب کلیک بفرمایید
|
امتیاز مطلب : 29
|
تعداد امتیازدهندگان : 9
|
مجموع امتیاز : 9
صفحه قبل 1 صفحه بعد
|
|